Kesis 2023

Perjantai 28.7.2023 klo 14.54 - Ilona Lampilahti

Hei rakas lukija,

 

Kesän 2023 rypistys on kohta ohi: enää kaksi näytöstä jäljellä. Näistä nautitaan täysillä!

Tässä vaiheessa kesäteatteriprosessia tunteet alkavat olla hyvin kaksijakoisia: Toisaalta ei haluaisi ikinä päästää irti, toisaalta puristus on ollut kova ja koko porukka, näyttelijät ja kaikki ihanat talkoolaiset, ovat leponsa ansainneet. Yhdessä on taas onnistuttu!

Mielensäpahoittajan miniä -näytelmää on rakennettu jo viime syksystä lähtien. Roolihahmon nahkoihin on ehtinyt päästä syvälle, ja hahmosta on tullut kuin vanha ystävä. Voisin hyvin kuvitella istuvani iltaa Liisan kanssa valkoviinilasillisen äärellä ja jakavani tarinoita siitä, millaista on tehdä valintoja työn ja kodin välillä äiti-ihmisenä. Miten vuorokaudessa ei ole koskaan tarpeeksi tunteja, ja kuinka epäreilulta kaikki joskus tuntuu. Miltä tuntuu, kun asiat eivät mene suunnitellusti ja miten silloin pahoittaa mielensä! Liisaa tulee varmasti ikävä. Kuten koko työryhmää, jonka kanssa yhteishenki on vain vahvistunut kesäteatterinprosessin aikana.

Toisaalta katse kääntyy jo kohti seuraavaa kesää ja uuttaa ihanaa seikkailua jossakin toisessa tarinassa.

Kaikki kesän 2024 kesiksessä on vielä avoinna, mutta on varmaa, että teidän, rakkaat katsojat, kannattaa jatkossakin tulla Huuhkajanvuorelle! Teemme kesäteatteria isolla sydämellä! Täällä ystävälliset talkoolaiset vastaanottavat teidät Huuhkajanvuoren idylliselle alueelle jylhien kallioiden notkelmassa!

 

Kohta haalarit ripustetaan pysyvästi naulaan ja pistetään homma pakettiin.

Kesis 2023 jengi kiittää katsojia! 😊

Ilona Lampilahti 🫶

ryhmakuva_mielensapahoittajan_minia23.jpg

 haalarit2.jpg

Avainsanat: Huuhkajanvuoren kesäteatteri, Mielensäpahoittajan miniä, 2023,