Rahoitus kunnossa, nyt hommiin!

Keskiviikko 22.5.2024


Syksyn ja talven paperinpyöritys tuotti tulosta. Leader Karhuseutu myönsi Lavian Nuorisoseuralle mukavan summan tukea hankkeelle, jossa vaihdetaan vessat ja tehdään pieni energiaremontti! Myös Lavian Osuuspankki luottaa meihin edelleen niin paljon, että lupasi lainata rahat projektia varten.

Tekemistä on paljon!

Tarkimmat ja herkimmät katsojat ovat saattaneet kiinnittää huomiota katsomoonkin näkyvään jätevesisäiliöön. Sille annetaan nyt lähtöpassit, ja tanssilavan vesivessat korvataan isoilla kompostikäymälöillä. Ne istuvat miljööseen vesivessoja paremmin ja ovat helpompia huoltaa.

Parkkipaikan tuntumaan vanhalle kivijalalle rakennetaan myös esteetön huussi, jota voi käyttää sellainen kesäteatteriväki, jolle jyrkän mäen nouseminen tuottaa haasteita.

Tanssilavan katon vesikate uusitaan kokonaan, ja siihen uuden katon päälle asennutetaan aurinkopaneelijärjestelmä. Sillä saadaan sitten virtaa äänentoistoon ja kahvinkeittimiin monia monia vuosia.

Tarviketilaukset on jo tehty ja nyt odotellaan toimitusaikatauluja. Purku- ja muita hommia voisi kuitenkin jo aloitella. Satutko Sinä, ystävä hyvä siellä blogin ääressä, tuntemaan jonkun, jolla pysyy vasara, saha, harava tai muu sellainen kädessä? Talkoolaiset olisivat nimittäin tällaisissa hommissa kultaakin kalliimpia. Jos tuntuu, että olisit valmis tulemaan yhdessä tai kaverin kanssa muutamaksi tunniksi joskus auttelemaan, ota ihmeessä yhteyttä! Laita vaikka viestiä sähköpostiin tai soita jollekulle tutulle nuorisoseuralaiselle. Aikatauluja koetetaan suunnitella mahdollisimman paljon etukäteen, ja niitä julkaistaan somessa ja täällä blogissa.

Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita talkoisiin!

Nähdään kesällä!

tämän kirjoitti Pauliina