Markkinameininkiä

Sunnuntai 26.4.2015 klo 15.07 - Eija Tuomi, ns pj, harrastajanäyttelijä


Eilen oli Laviassa -tai täällä Järvi-Porissa- Yrittäjien järjestämät markkinat. Säätiedotukset vaihtuivat pitkin viikkoa ja piti jännistystä yllä, mutta niin siinä sitten vaan kävi, että saimme mitä parhaimman markkina-ilman! Aurinko paistoi siniseltä taivaalta, ja varmasti osaltaan vaikutti päivän kävijämäärään ja tunnelmaan. 

Aamuyhdeksän aikaan kävi jo kuhina Herkkumestan ja Pop-pankin pihassa kun yritykset ja yhdistykset alkoivat pystyttää markkinakojujaan. Iloisia tervehdyksiä kuului sieltä täältä, ja hymyileviä ihmisiä oli joka puolella. Ennen kymmentä alkoi kerääntyä markkinapaikalle niin kyläläisiä kuin loma-asukkaita sekä jo muualle muuttaneita "kotonakävijöitä". Ihmisiä kuljeskeli ympäriinsä, pysähdyttiin vaihtamaan muutama sana, pitämään pidempääkin "parlamenttia". Maskottinalle, jonka ääni kuullosti kaikille lavialaisille yllättävän tutulta, kuljeskeli halailemassa ihmisiä ja toivottamassa mukavaa päivää. 

Kiitos järjestäjille ja osallistujille hyvänmielen päivästä :-) Uskon että tästä tulee perinne! 

Alla muutama kuva kojustamme. Ylimmässä kuvassa varapj, seuran pitkäaikainen vaikuttaja, Arja, markkinamaskotin halauksessa.

Yrittajien_markkinamaskottiYrittajien_markkinoilta
Yrittajien_markkinoilla