Hiljaisissa vesissä kalat kutevat

Sunnuntai 28.9.2014 klo 11.49 - Eija Tuomi, NS pj, harrastajanäytteljä


Kotisivujemme mukaan "seuraelämä" on ollut hiljaista, ainakin päivitysten osalta. Vierailijoita sivuillamme sen sijaan onkin ollut varsin runsaasti; kiitos kaikille lukijoille :-) Hiljaa ja peukaloita pyöritellen emme kuitenkaan ole olleet. Edellisen projektin loppujärjestelyt ja -selvittelyt ovat jatkuneet näihin päiviin asti. Kun esirippu sulkeutuu ja roolivaatteet riisutaan, urakka ei pääty. Se onkin hyvä, sillä on mukava tapa tyhjentää päätään paikan päällä fiilistellen, tavaten toisiamme ja turisten tämänhetkisistä kokemuksista, tuntemuksista ja ajatuksista, yhdessä muistella hetkiä. Aina Huuhkun ohi ajaessani, tyhjän tienvarsimerkin nähdessäni muistelen mennyttä kesää.

Samalla jo mietin, mitäköhän ensi kesänä. Olemme myös miettineet yhdessä ja erikseen, mitä ensi talvena. Syksy etenee, syyskuu on kääntymässä lokakuuksi; suunnitelmat pitäisi kohtapuoliin vaihtaa päätöksiksi ja toiminnaksi.

Se mikä on päätettyä ja varmaa, marraskuussa on tulossa Meidän tangomme -viihdekonsertti, jonka toteuttamisessa myös nuorisoseura on mukana. Tervetuloa kuuntelemaan tangoja Suomelan koululle! Ks. uutiset ja tapahtumakalenteri.

Haluan toivottaa kaunista ja lämmintä syksyä kaikille; ruskaa ilman tuskaa!