Väliaikapäivitys

Lauantai 18.7.2015 klo 16.47 - Eija Tuomi, ns pj, harrastajanäyttelijä


Esityksistä on jo enemmät puolet takana. Turnausväsymyksestä ei vielä tietoakaan; täydellä innolla rymistetään eteenpäin! Tämän kesän säät ovat olleet mitä ovat. Sadetta on luvattu jokaiselle esityspäivälle, mutta vain viimeksi, torstaina, satoi näytelmän aikana, välillä melko reippaastikin. Säistä ja säätiedotuksista huolimatta, yleisöä on ilmaantunut mukavasti paikalle. Torstain näytöksessäkin istui sitkeää sadetakkikansaa runsaslukuisena katsomossa. 

Perjantaina osallistuimme kojussamme Lavian markkinoille. Markkinat mukaan lukien koko Lavia-viikko on tälle paikalle iso, ja säilyttänyt suosiotaan, vaikka jazzit omassa kaupungissamme samaan aikaan ovatkin. Toreilla ja turuilla on mukava tavata ihmisiä, tuttuja ja tuntemattomia, vaihtaa kuulumisia, ja tietenkin kuulla kommentteja teatterista. Aina kaikki palaute on tervetullutta. Kiitos kaikista kritiikeistä sekä kiitoksista! 

Vielä kolme mahdollisuutta tulla katsomaan, mikä Huuhkajanvuoren meininki on tänä vuonna. Huomenna sunnuntaina klo 14.00, tiistaina klo 18.00 sekä perjantai-iltana klo 22.00.