Askeleita eteenpäin

Sunnuntai 27.4.2014 - Eija Tuomi, NS pj, harrastajanäytteljä


vaatepoyta.jpgLippuvarauksia on jo tehty! Jee! Jos joku ei vielä oikein ole päässyt harjoituksen makuun, nyt olisi syytä alkaa löytää sisältään pieni ryöväri, tai kakkiainen tai männiäinen tai syöjätär. Kummasti kipinä alkaa kyteä ja osalla jo roihahtaa liekkeihin, kun mainostus on lähtenyt liikkeelle ja kyselyitä kesänäytelmästämme on tullut.

Pääsiäismaanantaina meillä oli pitkät harjoitukset. Suunnitelman mukaan piti harjoitella neljä tuntia, mutta kyllä suurimmalla osalla viisikin tuntia vierähti. Aika kului hujauksessa auringon paistaessa lämpimästi, kellon kulkua ei meinannut edes huomata. Ruokapaussilla nuotion ääressä istui monta nälkäistä paistamassa tikun nokassa makkaraa.

Puvustusta mietittiin; neuleita, paitoja, housuja, mekkoja yms. soviteltiin. Monet naurut taas remahti kun -ei niin istuvia- asuja soviteltiin. Minä tein juoksutestausta kengille. Juoksin mäkeä ylös ja alas kokeillen millaisilla kengät ovat siihen parhaat valittavana olevista. Onneksi sentään ennen kuin aivan läkähdyin, sopivat kengät löytyi. Olemme saaneet paljon lahjoituksia -mm. vaatteita, puutavaraa ja nahkoja. Haluankin esittää jo tässä vaiheessa suuret kiitokset kaikille lahjoittajille! Moni roskiinmenouhkauksen saanut materiaali onkin meille erittäin suuri aarre.  

nuotiomakkaraa.jpg

 

vaatesov.jpg